troubleshooting Question

PowerEdge 2600 No Video Output, Even During POST

Avatar of DigiEngine
DigiEngine asked on
Server HardwareDisplays / MonitorsEmbedded Hardware
9 Comments1 Solution1670 ViewsLast Modified:
I have a client with a PowerEdge 2600 that just had a new copy of the OS put on it today.  Everything was fine, I shut down the server, put it in my car and drove it to the location it was being deployed.  As it was being taken out of my car and put on a hand truck (by someone other then me) it tipped over.

We put it in place and booted it up, but get no video output whatsoever, not even during POST. The server gives no error lights and no beep codes.  It turns on and the fans and drives are active as if it was operational, but no output is ever sent to the monitor.  I have tried multiple monitors that I know work, to no avail. The monitor simply goes into sleep mode as if nothing was connected to it (tried both an HP and Dell monitor).

I opened the case and reseated everything with the exception of the processors.  I am at a loss.  I contacted Dell and as expected they were useless. I saw similar issues on here and the outcome of each was scrapping the server for parts.  This is not an option so please dont recommend it.  The client recently purchased this server off lease and does not have the ability to acquire a replacement.

Any suggestions would be much appreciated.
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 1 Answer and 9 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 9 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros