Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of vardyb
vardybFlag for United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

asked on

SuSE 9 SP4 failing to boot on ESXi

I have a SuSE 9 VM which under SP3 was working perfectly fine on it's VMware ESXi host.  I recently upgraded to SP4  (Kernel 308) and the VM will no longer boot. Can anyone help?
Avatar of Naga Bhanu Kiran Kota
Naga Bhanu Kiran Kota
Flag of India image

hi,

can you post what is not working. Is it that the VM does not power up or is that the SUSE 9 SP4 VM does not load the OS. There should be some info which would tell what is not working.

Screen shots if you are using VI client which would let us understand the situation.

bhanu
Avatar of vardyb

ASKER

The VM no longer recognised the Virtual Disk.  If I get the Virtual Machine to boot from the SP4 media it also does not recognise the virtual disk if I try to build a new VM.
what is the scsi controller that you have selected for the suse box. Verify if the same scsi controller is supported by SUSE 9 SP4

bhanu
the scsi controller you choose when you are creating the VM, which is generally LSI logic
Avatar of vardyb

ASKER

I have tried both LSI and Buslogic and the same problem occurs with both types. According to the following forum thread http://communities.vmware.com/thread/118926 which refers the same problem there is afix under ESX Server, but I can't seem to find the same for ESXi.  Does anyone know if the same ESX Server fix can be applied to ESXi?
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of Naga Bhanu Kiran Kota
Naga Bhanu Kiran Kota
Flag of India image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
Avatar of vardyb

ASKER

Looks like by updating to update 3 will resolve the problem.  Unfirtunately I can not apply the update immediately so can not be sure.  I didn't want to leave the question open, but am confident the suggested path will remedy the problem.  Thanks.