We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

SystemMailbox issue

patelkalp_a
patelkalp_a asked
on
327 Views
Last Modified: 2012-05-06
Hello Guys,

I amhaving strange problem - I dont know its usual or some thing else. Here is a situation:

I am creating a new mailbox store, After mounting it -  I see only SMTP mailbox, Systemmailbox is missing. But when I move any mailbox or create a new user in that mailbox store, it creates Systemmailbox with 0 Size and 0 mails in it. Is it normal or something is missing? I checked other mailbox stores and they all have SystemMailbox with some emails in it.

can you please advice me? Is it normal?
What is the default size of SystemMailbox ?

thank you
Comment
Watch Question
Top Expert 2006
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 3 Answers and 14 Comments.
See Answers
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE