Exchnage 2007 command line HELP !

Hi Experts,

I have posted this question once recently but I didn't get any valid answer so I'm posting this back.

I'm running Exchange 2007 (SBS 2008) and now I'm in the process of encrypting my emails between my server and the third party email filtering company.

I was referring  http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb123543.aspx

(I have installed the certificate successfully)
 
and in the Exchange command line panel I have typed "Set-TransportConfig -TLSSendDomainSecureList mysmarthost.com" to enable my out going emails via TLS.

after that my smarthost is not relaying emails for me. third party emails filtering company verified me that they don't have issue with the smarthost.

I think something messed with above command, how can I revert that back ???

However my receive channel responding to TLS after I did some chnage to my Cisco ASA.

Please help !
 

Shakthi777Asked:
Who is Participating?
 
Pret0rianCommented:
ops... i think there was a space between "-" and the "TLS"

set-transportconfig -TLSSendDomainSecureList $null

Remi
0
 
Pret0rianCommented:
you could try:

set-transportconfig - TLSSendDomainSecureList $null

Remi
0
 
Shakthi777Author Commented:
not worked ! Please help ??
[PS] C:\Windows\System32>set-transportconfig - TLSSendDomainSecureList $null
Set-TransportConfig : A parameter cannot be found that matches parameter name '
-'.
At line:1 char:20
+ set-transportconfig  <<<< - TLSSendDomainSecureList $null
[PS] C:\Windows\System32>

Open in new window

0
 
Shakthi777Author Commented:
thanks millions ! it's works now !
0
 
Pret0rianCommented:
Great

Glad i could help:-)

Remi
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.