?
Solved

Blackberry Enterprise Activation is Not Working, SOAP email issues

Posted on 2009-02-12
2
Medium Priority
?
797 Views
Last Modified: 2012-05-06
I recently reinstalled my blackberry enterprise server, as I had installed it first while logged in as the DOMAIN\administrator and was having problems with users being able to sync appointments from their blackberries to their outlook desktop clients.  So this time I installed the server while logged in as the BES administrator account.  One of my users today needed to enterprise activate his phone, but the activation process does not complete and the SOAP email which is supposed to be forwarded by exchange to RIM is getting dropped into the user's inbox instead.  I have a feeling this is a permissions issue, but am not certain.

Here is the email the user is getting back:
-----------------------------------------------------

From: network@etp1002.etp.na.blackberry.net [mailto:network@etp1002.etp.na.blackberry.net]
Sent: Thursday, February 12, 2009 11:29 AM
To: Paul Thomann
Subject: RIM_bca28a80-e9c0-11d1-87fe-00600811c6a2

This message is used to carry data between the BlackBerry handheld and an associated server. Please do not delete, move or respond to this message - it will be processed by the server.

BEGINETP 429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 1419645698

0
Comment
Question by:dthomann
2 Comments
 
LVL 20

Accepted Solution

by:
jdera earned 2000 total points
ID: 23624250
You should not  install the BES as anyone but the BES Admin account.  I would suggest, to reinstall again using the BES Admin account.  You are correct this is a permission issue.
0
 

Author Closing Comment

by:dthomann
ID: 31546161
Yup that resolved the issue, for some reason the permissions became screwed up along the way somewhere.  Thanks.
0

Featured Post

Making Bulk Changes to Active Directory

Watch this video to see how easy it is to make mass changes to Active Directory from an external text file without using complicated scripts.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Steps to fix “Unable to mount database. (hr=0x80004005, ec=1108)”.
There can be many situations demanding the conversion of Outlook OST files to PST format and as such, there is no shortage of automated tools to perform this conversion. However, what makes Stellar OST to PST converter stand above the rest? Let us e…
In this video we show how to create an Address List in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Organization >> Ad…
This video discusses moving either the default database or any database to a new volume.
Suggested Courses

839 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question