[Last Call] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 909
  • Last Modified:

HTML Item with Source_type as "Data Item value" is not working

Hi,

In Cognos 8.3, report studio:

I've a strange problem with a HTML Item (in a HTML report, of course), which property "Source type" is defined as "Data Item value".
The code that is supposed to be "displayed", and "executed" in the page is like "invisible".
No error, nothing.
It just seems that the page doesn't see the object.

When the code was written directly in the property "Text" of the HTML Item, everything was working fine.
And now, and don't understand what is happening ...

The worst thing is that, in an other page of an other report, I used a more "complex" technique with HTML Items in Singletons each linked to separated small queries, and everything is working correctly.

If anybody has some idea ... great thanks.
0
csi-consulting
Asked:
csi-consulting
1 Solution
 
csi-consultingAuthor Commented:
Hi,

I must apologize.

Sorry, it was just a mistake on some parameters, but at this point very hard to see where the "bug" was coming from.

"Resolved".
0

Featured Post

 [eBook] Windows Nano Server

Download this FREE eBook and learn all you need to get started with Windows Nano Server, including deployment options, remote management
and troubleshooting tips and tricks

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now