• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 729
  • Last Modified:

Backup Exec - System State and Utility Partition Question

I am using Symantec Backup Exec 11d.    When I backup the Utility Partition and the System State I only see byte count but it doesnt say it backed up any files, and only 1 directory for System State.  Is this normal?  If not, what am i doing wrong?

Windows Server 2003

Below are the logs for both backups.

SYSTEM STATE LOG
Set type: Backup
Set status: Completed
Set description: Backup 00007

Resource name: \\ATREYU\System?State
Logon account: System Logon Account
Encryption key: No

Agent used: Yes
Advanced Open File Option used : Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS)
Image used: No

Byte count: 1,376,043,423 bytes
Rate: 405.00 MB/Min
Files: 0
Directories: 1
Skipped files: 0
Corrupt files: 0
Files in use: 0

UTILITY PARTITION LOG
Set type: Backup
Set status: Completed
Set description: Backup 00007

Resource name: \\ATREYU\Utility Partition
Logon account: System Logon AccountEncryption key: No

Agent used: Yes
Advanced Open File Option used : No
Image used: No
 
Byte count : 41,104,179 bytes
Rate: 391.00 MB/Min

Files: 0
Directories: 0
Skipped files: 0
Corrupt files: 0
Files in use: 0
 
 
0
emgdave
Asked:
emgdave
1 Solution
 
honmapogCommented:
Yes, this is normal.
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now