ole picture in crystal

Hi,
How can I add ole picture in crystal 11.
I used "insert"->Ole Object->Create From File with Link option.
I put picture on report. When run report I see only black square with file name located bottom.
Why I don't see picture.
Shoul I do something more ?
Thx
henry
henryk123Asked:
Who is Participating?
 
mlmccConnect With a Mentor Commented:
It worked for me with jpg.

With BMP the picture shows in the designer and also when preview.

mlmcc
0
 
mlmccCommented:
How are you running the report?

mlmcc
0
 
henryk123Author Commented:
what do you mean ?
Running direct in crystal.
0
Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

 
henryk123Author Commented:
Should I setup some path for graphics file in crystal ? Where can I find this option ?
henry
0
 
mlmccCommented:
You are running from the Crystal designer? Just doing a preview?

I just tried the same thing and got the same result.

Have you tried inserting it as a picture?

I got it to work
After inserting as you tried
Right click the OLE OBJECT
Click FORMAT OBJECT
Click the PICTURE tab
Click the Formula button next to GRAPHIC LOCATION
Enter the CAT-FILE string of the location

mlmcc
0
 
henryk123Author Commented:
What means CAT-FILE string of the location ?
Can you give me example ?
thx
0
 
henryk123Author Commented:
Location for my file:
C:\LMImages\ul.bmp
0
 
mlmccCommented:
That is what to put in.

mlmcc
0
 
henryk123Author Commented:
yep,
Doesn't work.
When I ran report still no picture only black square. If I put picture (not OLE) working ok.
h.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.