We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

SCCM Vista OS depoyment

1,087 Views
Last Modified: 2012-05-06
I am having some issues with deploying operating ysstems using SCCM 2007
I am running under a test enviornement of VM's
I have setup the WDS componentsw needed for PXE boot which point to the configured SCCM boot images
I have imported the workstations to be imaged into "computer association"
I have imported a system image from the sources direcotry of Vista 32bit
I have setup the Operating system install package
I have setup the install task sequence
I have imported the needed drivers

I can get the workstastion to boot and appear to connect to the SCCM.  Then after a few minutes the workstation reboots and give an error of "operating system not found"

I have attached some screen shots and log files for review.  I have also setup permissions for  everyone full control to rule out NFTS or sharing issues.
I have also unchecked "Enable binary differential replication"

I am not sure where to go to resolve this problem.
1.png
2.png
3.png
smsprov.log
component-Status.txt
Comment
Watch Question
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 7 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE