We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Need assistance identifying what is causing Sqwebmail to send email slowly

886 Views
Last Modified: 2013-12-02
I have an older Redhat server running an older version of Hsphere. When using Outlook to send/receive emails we have no problems. The problem is when using Sqwebmail to try to send an email it takes about 2 minutes to send. It always sends successfully, but sometimes sqwebmail reports "Error Server replied: 354 " yet still sends the email. I've used Top to monitor the processes while trying to send, and I do not see anything spike. I've monitored /varlog/maillog and the only log that appears comes in stating the email has been sent (once webmail stops loading and reports the email sent). I'm looking for guidance in finding why Sqwebmail is taking so long to send. I've included a screenshot of the 354 error.
error.JPG
Comment
Watch Question
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 21 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE