Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of ibrahim A
ibrahim AFlag for Kuwait

asked on

No Dispay for Cisco PIX 520

Hi All,
  I have cisco firewall 520 running version 6.3, I had a power failure and now im unable to ping oe telnet any interfaces which were working fine perior to the power, the pix 520 is booting with three beeps ( 1 long and 2 short ), I tried to connect a console port but no luck, even the console is not working and it not displaying any thing in the screen, please advise in how I can fix this problem.


Thanks
 
Avatar of memo_tnt
memo_tnt
Flag of Palestine, State of image

plz confirm,,when you connect your console,, did you check to reboot it and check what you get while connecting the console??
Avatar of ibrahim A

ASKER

Hi memo tnt,

   Nothing is coming while connecting the console and rebooting.
- turn it off, , try unplug the flash disk , and plug it again,,
?
 
 
I have tried remoiving the RAM , is this what u mean?
yes, and same thing ??
- does its Fan working ok??

- Is the console cable the correct one? To make sure it is the correct one, check whether or not the console cable and the PC serial port work on another device, such as a Cisco IOS® router. If another device is not available, compare the ends of the cable side by side. The cable should be rolled, with the wire colors exactly reversed. If necessary, also check whether or not the console port works with a different PC.  
the fans are working fine and the console is working fine with other cisco routers
I think its something with the boot process,what do you think?
did you try to hit CTRL + BREAK after rebooting ??
No , I did not
I tried but the same thing
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of memo_tnt
memo_tnt
Flag of Palestine, State of image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial