Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

Troubleshooting
Research
Professional Opinions
Ask a Question
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE

troubleshooting Question

OWA 2000 can not be reachable via IE sometimes.

Avatar of rares_dumitrescu
rares_dumitrescu asked on
Exchange
8 Comments1 Solution455 ViewsLast Modified:
Some of the users can not access OWA 2000 via IE 6.0 and IE 7.0. Same users can access via Firefox without problems. The issue occurs not all the time but sometimes. When the user tries to connect to Exchange Server via Internet Explorer(6,0 or 7.0) OWA with necesarry credentialdomain\username) it is accepted after entering it 3 or 4 times. Then when the user clicks some folders in mailbox the password is being asked again and then the session is being closed(authentication fails)

The issue is same(owa does not work) until i logon to OWA with a user account which does not have any problem. If i logon to OWA with that user name and logoff and try to relogon with the user which have problems it works. After approx. 1 hour it stops to work again.

To make it more clear let me explain this way

User A: No problem with OWA at all. Works with IE 6.0, IE 7.0, Firefox.
User B: Has problems with OWA only with IE 6.0, IE 7.0. Firefox works without problems.

User A tries to logon to OWA, it doesn't work. Then User B tries to logon to OWA, works and loggs off. User A tries again to OWA, it works. It works like that around 1 hour and then again problem occurs.  

Issue happens on any workstation. The users are the members of same groups in domain.  Hotfix KB911829 is installed on exchange server.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of rares_dumitrescu
rares_dumitrescu

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 8 Comments.
See Answers