Solved

Blank Screen for Joomla after copying site to SUBDOMAIN

Posted on 2009-03-31
2
736 Views
Last Modified: 2012-05-06
Hi,

I am on a VPS through Network Solutions.

I made a site, it is pretty much 100%.

I decided to make a subdomain --> dev.productionsite.com

I copied my tables into my new database called development.

I FTP'd my copied joomla files using FILEZILLA to my subdomain folder.

Everything worked, I see my FAVICON, as well it is not a configuration.php issue, I changed all that info, and double checked by changing it, and getting a CANNOT ACCESS MYSQL -- whatever.  So my configuration is good, I just have a BLANK SCREEN.  No errors. Just Blank.

Any suggestions?
0
Comment
Question by:wownetwork
2 Comments
 
LVL 4

Assisted Solution

by:NetcastersDesign
NetcastersDesign earned 20 total points
ID: 24034802
Did you change the live_site in the configuration file?  This could be throwing your site off.
0
 

Accepted Solution

by:
wownetwork earned 0 total points
ID: 24100372
I finally got it working.

I hit just about every wall there was to hit.

My Errors:
1.
Notice: Undefined index: DBtype
Fatal error: Call to undefined method JException::getNullDate()

I found that using FF3 was the culprit during the installation. Also, I deleted everything in my configuration.php-dist and renamed it configuration.php and made it 777 before I reinstalled using a different browser (IE8 -- also Chrome doesn't seem to have this issue)
Also I left off FTP Layer and applied it once I was in my Admin

2.
Blank Screen after install.
I had went into putty and chmod 777 -R my entire Joomla Folder --> This is just a quick fix, this is NOT recommended, but my site is just a development site so I don't really care.
However, if you get a blank screen try this, then try going through each folder and CHMOD'ing back to 644 or whatever --> the folders/files that should be hidden/protected.

3.Configuration.php --> live_site=''; This was blank, not an issue on my production site, but seemed to be maybe an issue on my development site. I made it http://dev.productionsite.com
If you are using a subdomain folder watch for the www. infront it may just be http://--------.com

I think this is it, my development site is running, and hopefully this helps someone.
0

Featured Post

Efficient way to get backups off site to Azure

This user guide provides instructions on how to deploy and configure both a StoneFly Scale Out NAS Enterprise Cloud Drive virtual machine and Veeam Cloud Connect in the Microsoft Azure Cloud.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Shadow IT is coming out of the shadows as more businesses are choosing cloud-based applications. It is now a multi-cloud world for most organizations. Simultaneously, most businesses have yet to consolidate with one cloud provider or define an offic…
I've been asked to discuss some of the UX activities that I'm using with my team. Here I will share some details about how we approach UX projects.
Video by: Steve
Using examples as well as descriptions, step through each of the common simple join types, explaining differences in syntax, differences in expected outputs and showing how the queries run along with the actual outputs based upon a simple set of dem…
The viewer will learn how to count occurrences of each item in an array.

867 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

13 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now