Solved

Outlook Web Access has stopped working

Posted on 2009-03-31
8
1,342 Views
Last Modified: 2012-06-27
For some reason over the weekend the Outlook Web Access website has stopped responding. I am running windows server 2003. How do I fix this?
0
Comment
Question by:theogio
8 Comments
 

Author Comment

by:theogio
ID: 24035102
Also, it had previously been working fine for years. Now when I type in the address: http://mail.abcdefg.com/exchange/, it no longer displays anything except a page load error.
0
 
LVL 7

Expert Comment

by:lakshmidurga
ID: 24035110
do you get any errors in the event log.....try to check for the errors...
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:MattShadbolt
ID: 24035139
Can you browse http://localhost/exchange on the local server?

I'd try doing an iisreset /noforce
0
Optimizing Cloud Backup for Low Bandwidth

With cloud storage prices going down a growing number of SMBs start to use it for backup storage. Unfortunately, business data volume rarely fits the average Internet speed. This article provides an overview of main Internet speed challenges and reveals backup best practices.

 
LVL 9

Expert Comment

by:Raghuv
ID: 24035147
Hi, there's very little information here to help you.

We need to know the below details to help you better and quicker,

1) Version of Exchange.
2) Exact error message while you are trying to access OWA.
3)  Recent changes done on the Exchange server which broke OWA.
0
 

Author Comment

by:theogio
ID: 24035305
Since the problem has begun my errors in the Application event viewer are:

IMAP4SVC (Event 1051)
MSExchangeIS (Event 9646)
MSExchangeTransport (Event 3018)

My warnings are:
MSExchangeIS Mailbox Store (Event 2000)

0
 

Author Comment

by:theogio
ID: 24035339
1) Version of Exchange is 5.2 Build 3790 SP2 x86
2) Exact error message when I try to access OWA is "Connection Interrupted, The connection to the server was reset while the page was loading, The network link was interrupted while negotioating a connection, please try again."
3)  No changes have been made in the last few months.
0
 
LVL 3

Expert Comment

by:RushB
ID: 24110915
Have you tried removing and adding back to the domain. I just had this problem and fixed it after fixing the account.

Thanks,
RushB
0
 

Accepted Solution

by:
theogio earned 0 total points
ID: 24304968
I restarted a bunch of services and it worked the next day.
0

Featured Post

Gigs: Get Your Project Delivered by an Expert

Select from freelancers specializing in everything from database administration to programming, who have proven themselves as experts in their field. Hire the best, collaborate easily, pay securely and get projects done right.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Utilizing an array to gracefully append to a list of EmailAddresses
This article lists the top 5 free OST to PST Converter Tools. These tools save a lot of time for users when they want to convert OST to PST after their exchange server is no longer available or some other critical issue with exchange server or impor…
In this video we show how to create a User Mailbox in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Recipients >> Mailb…
In this video we show how to create a Shared Mailbox in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Recipients >> Sha…

776 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question