?
Solved

Internet explorer is not working getting "Address not valid"

Posted on 2009-04-01
4
Medium Priority
?
376 Views
Last Modified: 2013-12-08
I have never seen this kind of behavior before.

This morning I start to get this message on all the computers when try to access internet using internet explore. If I use Google Chrome, The internet works fine. Same machine>>Internet explorer works fine if I switch to a different internet connection.

The network where Internet Explorer stop working, I have a firewall/DNS/proxy. I removed the proxy by assigning the IP manually and open all the port on firewall but this doesn't let Internet Explorer working and same machine Google Chrome is working fine.

I am not sure what and where to look at this point. I have update/scan all the virus already.

Let me know if you need any more info to suggest or recommend something.


0
Comment
Question by:raza
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
  • 2
4 Comments
 
LVL 50

Accepted Solution

by:
jcimarron earned 2000 total points
ID: 24045468
raza--What version of IE are you using?
raza--Try using IE with no add-ons. From a command prompt run iexplore.exe  -extoff
If that works and you may want to re-enable each add-on separately and see which is causing the problem.  (IE Tools|Manage Add-ons|Enable or Disable Add-ons)
However, you may also have malware in the system.  
http://www.experts-exchange.com/Software/Internet_Email/Web_Browsers/Internet_Explorer/Q_22672780.html
http://forums.techguy.org/malware-removal-hijackthis-logs/582471-solved-hijack-log-anything-wrong.html
0
 

Author Comment

by:raza
ID: 24052642
I was having this problem with all the PCs.

This came out to be proxy problem.

I am not sure why when I check earlier it was working same way with manual IP. later when I try to go over everything again and set the IP manually then thing start to make sense.

jcimarron: I will accept your response since you are the only person who responded

0
 

Author Comment

by:raza
ID: 24052672
jcimarron: I though, I would give you this but the system asking very specific questions which could lead to confusion.
0
 
LVL 50

Expert Comment

by:jcimarron
ID: 25573729
raza--Everything fine at my end.  Thanks for telling us what worked.
0

Featured Post

Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

BIND is the most widely used Name Server. A Name Server is the one that translates a site name to it's IP address. There is a new bug in BIND (https://kb.isc.org/article/AA-01272), affecting all versions of BIND 9 from BIND 9.1.0 (inclusive) thro…
In threads here at EE, each comment has a unique Identifier (ID). It is easy to get the full path for an ID via the right-click context menu. However, we often want to post a short link within a thread rather than the full link. This article shows a…
Google currently has a new report that is in beta and coming soon to Webmaster Tool accounts. This Micro Tutorial will highlight new features for Google Webmaster Tools.
This Micro Tutorial will demonstrate how to add subdomains to your content reports. This can be very importing in having a site with multiple subdomains.
Suggested Courses
Course of the Month10 days, 17 hours left to enroll

770 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question