[Last Call] Learn about multicloud storage options and how to improve your company's cloud strategy. Register Now

x
?
Solved

Exchange Transport service not starting on Edge Server

Posted on 2009-04-02
3
Medium Priority
?
1,333 Views
Last Modified: 2012-06-22
Hello Geeks,

I have two edge servers running in our environment, mistakenly someone joined the edge server on domain and restrarted it, but the before coming online I pulled out the cable and joined it back to WORKGROUP system...and restarted the edge server again, since it came online I am unable to start the Transport Service on edge, it says

"The MS exchange transport service on local computer started and then stopped. Some services stop automatically if they are not in use by other programs."

I am unable to test the mail flow from edge to hub since the port 25 is not functioning.
Can there be any solution to start my Transport Service ?

Regards
0
Comment
Question by:jaweddeshmukh
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
3 Comments
 
LVL 65

Accepted Solution

by:
Mestha earned 2000 total points
ID: 24049274
I would rebuild the box. If you have two of them then leave the other one doing the work and rebuild it.

Smon.
0
 

Author Comment

by:jaweddeshmukh
ID: 25783157
Ok kinldy close
0

Featured Post

Free Tool: Port Scanner

Check which ports are open to the outside world. Helps make sure that your firewall rules are working as intended.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

The environment that this is running in is SCCM 2007 R2 running on a Windows 2008 R2 server. The PXE Distribution point is running on its own Windows 2008 R2 box. This is what Event viewer showed after trying to start the WDS service:  An erro…
Problem Description: Actually I found the below issue with some customers after migration from SMS 2003 to SCCM 2007 and epically if they change site code, some clients may appear in the console with old site code, plus old sites still appearing …
Sometimes it takes a new vantage point, apart from our everyday security practices, to truly see our Active Directory (AD) vulnerabilities. We get used to implementing the same techniques and checking the same areas for a breach. This pattern can re…
In response to a need for security and privacy, and to continue fostering an environment members can turn to for support, solutions, and education, Experts Exchange has created anonymous question capabilities. This new feature is available to our Pr…

650 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question