Outlook Web Access Configuration

Hello everyone! We recently went with a new provider for our live IP addresses and had to reconfigure our firewall with the new settings. We also updated our DNS records for all the new IPs. I don't believe anything else has changed but the problem we are having is with Outlook Web Access. We use to be able to access it via http://owa.domain.com when we try that address it takes us to an under construction page but if we use http://owa.domain.com/exchange we get prompted for our credentials. After the change our iphones stopped working. I'm not sure if this exchange issue would cause this or if it would instead be a DNS replication issue?? Like maybe the DNS records didn't propagate to all the real world DNS servers yet. I know this process takes some time. This happened yesterday so we are going to try today to see if the iphones are working with the same settings. Any help and info is greatly appreciated! Thanks
LVL 1
Abacus ITAsked:
Who is Participating?
 
MesthaCommented:
48 hours is the propagation time to be safe, so if you made the change yesterday then things may still be working their way through the Internet. Nothing you can do at this time to change things, you will just have to wait.

Simon.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.