Message data partially lost

I have a user with a message which has been replied to twice, i.e a thread of message sent, reply received, message sent, reply received. When she tries a new reply, only the earliest pair of elements appear.
In Outlook Web Access it works as expected.
The problem has only been noticed on 1 message.
Profile problem maybe?
pka1Asked:
Who is Participating?
 
peakpeakConnect With a Mentor Commented:
First try this: Close Outlook, click Start->Run, type Outlook /cleanprofile
If that doesn't do the trick then recreate the Outlook profile. Profile corruption is the source of many strange behaviours in Outlook.
You may first want to save away the address cache (the .nk2 file) which contains the addresses the user has prevoiusly sent successfully. You find the .nk2 file here (XP):
C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\Microsoft\Outlook
(Vista: C:\Users\{username}\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook)
If you do not know how to recreate a profile: http://www.howto-outlook.com/faq/newprofile.htm
After recreating the profile you can restore the .nk2 file to the same location assuming you used the same name for the new Outlook profile.
0
 
pka1Author Commented:
Thanks - my colleague has already zapped the profile and that did the trick.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.