Solved

I can not create a new Routing Group Connector between exchange 2007 and Exchange 2003

Posted on 2009-04-03
10
258 Views
Last Modified: 2012-05-06
I delelted the old routing group connector and when trying to create new one in exchange Management shell I am getting the message that "either Source Server or Target Server must be Exchange 2007 servers or later"
0
Comment
Question by:cica23
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 5
  • 2
  • 2
10 Comments
 
LVL 9

Expert Comment

by:esmith69
ID: 24063776
Have you followed the instructions in this article?:  http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa997292.aspx
0
 

Author Comment

by:cica23
ID: 24063802
yes
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:esmith69
ID: 24063828
Also there are some additional settings mentioned here:  http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb690959.aspx
0
Are your AD admin tools letting you down?

Managing Active Directory can get complicated.  Often, the native tools for managing AD are just not up to the task.  The largest Active Directory installations in the world have relied on one tool to manage their day-to-day administration tasks: Hyena. Start your trial today.

 

Author Comment

by:cica23
ID: 24063930
Exchange server 2007 it is already installed so I do not have Mail Flow Settings as an option. More, Mail Flow Troubleshooter doesn't help at all
0
 
LVL 65

Expert Comment

by:Mestha
ID: 24064275
How are you addressing the server in the script or command? FQDN, NETBIOS, something else?

Are you running the command from the Exchange 2007 server, or from another system with the Exchange management tools installed?

Simon.
0
 

Author Comment

by:cica23
ID: 24064381
I am using FQDN, the servers are recognized (otherwise i get something like is not existing on network) and I ran the script from the Exch 2007 shell. it is really weird that I'm running it from this shell and it tells me that I need 2007
0
 

Author Comment

by:cica23
ID: 24064404
I ran it from both Exch 2007 Transport server and Exch 2007 DB
0
 
LVL 65

Expert Comment

by:Mestha
ID: 24069504
I haven't got access to a site to test it - but try it with the NETBIOS name only. I am sure that is all that I have used when I have set it.

Simon.
0
 

Accepted Solution

by:
cica23 earned 0 total points
ID: 24105607
Thank you for your time, I solved the problem, one of the server 2007  was misplaced in Exchange server 2003 conf.
0

Featured Post

How our DevOps Teams Maximize Uptime

Our Dev teams are like yours. They’re continually cranking out code for new features/bugs fixes, testing, deploying, responding to production monitoring events and more. It’s complex. So, we thought you’d like to see what’s working for us. Read the use case whitepaper.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Follow this checklist to learn more about the 15 things you should never include in an email signature from personal quotes, animated gifs and out-of-date marketing content.
Read this checklist to learn more about the 15 things you should never include in an email signature.
In this video we show how to create an email address policy in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.:  First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Mail Flow…
To add imagery to an HTML email signature, you have two options available to you. You can either add a logo/image by embedding it directly into the signature or hosting it externally and linking to it. The vast majority of email clients display l…

696 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question