Cannot make RVS4000 vpn tunnel work

Hello I have 2 RSV4000 at two different office locations, I have been trying to setup the VPN tunnel connection the status says UP but when I ping the other location it does not work

I attach my screens if this can help you understand my situation

thank you
vpn1.JPG
vpn2.JPG
suplyAsked:
Who is Participating?
 
Rob WilliamsConnect With a Mentor Commented:
The first thing I notice is the local and remote security groups are set as "IP" rather than subnet. A site to site VPN is usually to connect 2 networks not 2 IP's so you need to choose type as subnet and then set the last octet of the IP to '0' such as 192.168.10.0 and 192.168.11.0 to represent it as a subnet. Subnet mask if needed will stay the same; 255.255.255.0

Following example shows static IP on one end and dynamic at the other, but should give you a good example just use the static configuration types.
http://linksys.custhelp.com/cgi-bin/linksys.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1705&p_created=1094687137&p_sid=U6Top31i&p_accessibility=0&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTAzJnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc
0
 
suplyAuthor Commented:
Thank you my friend, it worked like a charm.
0
 
Rob WilliamsCommented:
Good to hear. Thanks suply.
Cheers!
--Rob
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.