Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1186
  • Last Modified:

Acutate problem connecting to server

We don't seem to be able to connect to our actuate server anymore on a URL like http://server:8000

The error we have in the logfile is the following:

****encycsrvr6*0000000094*acsoapmessage.cpp*02829*08000*2009APR10_08_47_30_MET
 Invalid HTTP method specified in the request
****encycsrvr6*0000000094*acsoapworker.cpp*00215*08000*2009APR10_08_47_30_MET
 AcSoapWorker::ProcessSoapError()Connection closed to the client, Soap HTTP exception

Anybody any thoughts ?
0
bmeuwis
Asked:
bmeuwis
  • 2
1 Solution
 
maniksahaCommented:
I thing the following link will help you to reach you goal,

http://service1.symantec.com/SUPPORT/ent-security.nsf/docid/2008030710560348

Please check and revert.

MANIK
0
 
maniksahaCommented:
Sorry it was for some other question.

MANIK  
0
 
namanpatelCommented:
Connect to your actuate iServer http://server:8900 and see if encyclopedia volume is online. If not please make volume online.

Also try to restart actuate server
0
 
itreddyCommented:
Is this error from Factory service log?  or  Do you see this error while using Management Console/iPortal?

It appears to be you are trying to submit a web service request.  I should be able to provide a solution if you provide more details.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Get expert help—faster!

Need expert help—fast? Use the Help Bell for personalized assistance getting answers to your important questions.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now