Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 334
  • Last Modified:

Maxtor Shared Storage II setup as a stripe has failed but the actual drives are okay, how to I get the stripe going again on my computer?

My client has a Maxtor Shared Storage II drive that was configured to work at the full 1TB.  The controller in the drive has failed but both hard drives are working.  I need to get the stripe up and going.  I tried connecting the drives to a dell computer that has raid in the setup but it seemed like it would erase the drives.

I need to figure out how to connect these drives to something else and get them going again.  Otherwise, I need to figure out how to bring them up and then data recover them.
0
linepuppet
Asked:
linepuppet
2 Solutions
 
ComputerTechieCommented:
You can try this http://www.runtime.org/raid.htm
CT
0
 
nobusCommented:
you need to connect them to the same controller model
0
 
linepuppetAuthor Commented:
I simply recommeded to the client that the drives be sent out to a professional company for data recovery.  The situation was not worth the irritation.

Thank you all for understanding.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now