Sharepoint not providing Outlook validation

Hi, I have a user who is trying to add users to a sharepoint site that she is an administrator of. She clicks on Add Users, Address Book.  Outlook address book opens up, she adds the names, clicks OK , but the validation message that says 'Sharepoint needs to connect to Outlook for _ minutes' does not appear.  the hourglass continues to appear, but when we check Task Manager, the site is 'not responding'.  We are using Sharepoint 2 and Oultlook 2003.  I am on the same servers etc and don't have any issue with sites that I have rights to.  Not sure where to look.
StonekeeperAsked:
Who is Participating?
 
peakpeakConnect With a Mentor Commented:

First try this: Close Outlook, click Start->Run, type Outlook /cleanprofile
If that doesn't do the trick then recreate the Outlook profile. Profile corruption is the source of many strange behaviours in Outlook.
You may first want to save away the address cache (the .nk2 file) which contains the addresses the user has prevoiusly sent successfully. You find the .nk2 file here (XP):
C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\Microsoft\Outlook
(Vista: C:\Users\{username}\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook)
If you do not know how to recreate a profile: http://www.howto-outlook.com/faq/newprofile.htm
After recreating the profile you can restore the .nk2 file to the same location assuming you used the same name for the new Outlook profile.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.