Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 644
  • Last Modified:

Oracle 10g form blank

I have a form that I've converted from 6i to 10g.  I can run the form from my local pc fine but when I move it to the forms server all I get is a blank screen and it doesn't even come up with the login box.
The forms server has many other 10g forms that are running fine from the same directory location, so it doesn't seem to be a configuration issue on the server.  Any ideas what may be causing this?
How can I debug this if I don't even get the opportunity to login?
0
aarogerm
Asked:
aarogerm
2 Solutions
 
flow01Commented:
create a form from which  you do a call_form('blank_form')  when you hit a key or button
you are 'in' then and maybe you get a meaningfull message.
Is 'blank_form' correctly compiled ?
0
 
Suresh_palgharCommented:
I think you could easily debug by using MESSAGE built-in.
Just use a debug message in the first trigger which gets executed in your form, probably PRE-FORM or ON-LOGON or WHEN-NEW-FORM-INSTANCE. If you do not have any of these triggers, then create a ON-LOGON trigger and give a debug message MESSAGE('Inside on-logon trigger'); SYNCHRONIZE;. This should give you some clue if the form enters ON-LOGON trigger. If you still encounter the same problem, then post the way the form is called in your application.
0

Featured Post

Veeam and MySQL: How to Perform Backup & Recovery

MySQL and the MariaDB variant are among the most used databases in Linux environments, and many critical applications support their data on them. Watch this recorded webinar to find out how Veeam Backup & Replication allows you to get consistent backups of MySQL databases.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now