problem in my website when i run with some ip...the problem seems to be related with the code but what is the problem?

Hi there;

problem in my website when i run with some ip...the problem seems to be related with the code but what is the problem?

Examine the screenshot please...

Best regards...
error.jpg
LVL 12
jazzIIIloveAsked:
Who is Participating?

[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
 
GiftsonDJohnConnect With a Mentor Commented:
Okay now your Asp.Net is installed. Now it is time to configure your website as virtual directory.

Open IIS Manager and browse for your project (AluminiProject). Right click and choose properties from the context menu.

On the properties window, in Directory Tab there will be a section called Application Settings. Below that you will be able to see Application Name followed by text box and a button named Create. Click on Create. Now the text box will show the value as AluminiProject. Now we are done. You should be able to see the page correctly.
0
 
GiftsonDJohnCommented:
Hi

It seems like Asp.net is not configured in your web server
0
 
jazzIIIloveAuthor Commented:
then, how to configure ASP.NET?
0
Never miss a deadline with monday.com

The revolutionary project management tool is here!   Plan visually with a single glance and make sure your projects get done.

 
jazzIIIloveAuthor Commented:
ok...i try to configure...

Please examine the screenshot...
err.jpg
err2.jpg
0
 
GiftsonDJohnConnect With a Mentor Commented:
If .Net is not installed you can download and install from Microsoft Download site.

.Net 2.0: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5
.Net 3.0: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=10CC340B-F857-4A14-83F5-25634C3BF043
.Net 3.5: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6

If .net frameworks is already installed then you need to register with IIS run the following command

c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspnet_regiis.exe -i


0
 
jazzIIIloveAuthor Commented:
ok...c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\aspnet_regiis.exe -i
i installed...now error changes to as in the screenshot
err.jpg
0
 
jazzIIIloveAuthor Commented:
the cause of the problem seems:

Machine to application value in my web.config and authentication...

I have still problem in authentication in ASP.NET configuration in IIS...
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.