Menubar dropdown itmes don't show

Hi there

I have a problem with a menu bar. I have an entry with the following stucture

File
--> TEST
        -> SUBTEST1
        -> SUBTEST2

In the menu bar, Subtest1 and 2 show up correct (see picture 1). However, if I click on the "Test" symbol on the toolbar, Sub1 and 2 won't show up (see picture 2)

The propertys in the toolbar tab of TEST are:

ToolbarItemText=TEST
ToolbarItemName=addwatch!
ToolbarItemDownName=AddWatch5!
ToolbarItemVisible=TRUE
ToolbarItemDown=FALSE
ToolbarAnimation=FALSE
ToolbarItemSpace=0
ToolbarItemOrder=0
ToolbarItemBarIndex=1
Columns=2
DopDown=TRUE
ObjectType=MenuCascade

Thank you for your help!

Thomas
test1.JPG
test2.JPG
mistermusicAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
mistermusicConnect With a Mentor Author Commented:
Hi

Thank you for your help!! I found the bug - it was because the menu was inherited and somehow my changes were ignored.

Thomas
0
 
sandeep_patelCommented:
Check the ToolbarItemVisible property for SUBTEST1 AND 2.
0
 
mistermusicAuthor Commented:
Hi

The ToolbarItemVisible proberty is checked (TRUE)....
0
Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

 
sandeep_patelCommented:
you need to click on little down arrow near to that icon. otherwise export your menu object and attach here.
0
 
mistermusicAuthor Commented:
I would like to export and attach but since that toolbar has an ancestor and it is proberty of the company I work for it is not possible...

Any more suggestions? I am about to give it up :-(
0
 
sandeep_patelCommented:
you can try to create a fresh dummy menu without any ancestor. For the parent (i.e Test) above properties looks fine. For child (i.e subtest1 and subtest2) ToolbarItemVisible=TRUE, DopDown=FALSE,ObjectType=Menu! should work.

I checked with pb10.5 and that works pretty fine. Don't know if there is any issue with PB11.5

Regards,
Sandeep
0
 
mistermusicAuthor Commented:
Hi

I created a dummy menu - same problem. I attached the exported menue to this answer.

Thank you very much!
test.txt
0
 
sandeep_patelCommented:
I just updated ToolbarItemName property for both subtest1 and 2 and it is working. Attaching updated menu here.


test.txt
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.