Lotus Notes to Exchange emails not routing

Hi Experts,

I have an issue with mail routing from our Domino Environment to Exchange.

Basically when a Notes users sends an email to an Exchange users or vice versa the emails are not reaching their destinations.  This was working today and all of a sudden stopped working.  I have tried everything from giving the server a reboot to recreating the routing mail.box in Notes, checked the services on the Exchange connector and they are all running fine.

does anyone have any ideas as to why this has stopped working all of a sudden?? Help is much appreciated.
novatekitsolutionsAsked:
Who is Participating?
 
novatekitsolutionsAuthor Commented:
Thanks for your answers, the issue was with McAfee GroupShield, basically it was throwing up an error on the Event Viewer which was deleting the email once it had hit the Exchange server.  I disabled Groupshield and the messages started to flow again.
0
 
Sjef BosmanGroupware ConsultantCommented:
In the mail.box, what are the reasons mentioned for stalling the mail? Is there anything in the log.nsf database?

Router? Firewall? IP-changes? DNS? There are too many possibilities, so help us narrowing down your problem...
0
 
SysExpertCommented:
Also check anti-virus

0
 
lakshmidurgaCommented:
do message tracking and check where the mail gets struck
0
 
lakshmidurgaCommented:
and one question for you ......is the mail going out from the outbox folder or will that gets struck in the outbox folder
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.