?
Solved

had to recreate gpos now SAV symantec antivirus  server group is missing server 2003

Posted on 2009-05-03
12
Medium Priority
?
462 Views
Last Modified: 2013-12-09
server 2003 sav version 10.1.5

I had to fix the server.  recreated default gpos.  when i open symantec antivirus console my server group is gone under system hierarchy.  discovery service finds nothing.  what is the best way recreate that or join the clients back to the new group?

do i need to create a new group & add clients back to group?  
do i need to reinstall antivirus rollout to each of the clients?

need to get this going prompt responses are appreciated haha thanks!
0
Comment
Question by:salliecookies
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 6
  • 4
12 Comments
 
LVL 20

Accepted Solution

by:
jimmymcp02 earned 1000 total points
ID: 24296698
0
 

Author Comment

by:salliecookies
ID: 24297571
excellent I'll go through this on the server tonight & let you know how it goes.  
0
 
LVL 20

Expert Comment

by:jimmymcp02
ID: 24297649
No problem.
0
2017 Webroot Threat Report

MSPs: Get the facts you need to protect your clients.
The 2017 Webroot Threat Report provides a uniquely insightful global view into the analysis and discoveries made by the Webroot® Threat Intelligence Platform to provide insights on key trends and risks as seen by our users.

 
LVL 20

Expert Comment

by:jimmymcp02
ID: 24469557
any luck?
0
 

Author Comment

by:salliecookies
ID: 24650873
i haven't tried it yet.  i'll keep you posted as soon as i do.  i haven't been back to the office.  
0
 
LVL 20

Expert Comment

by:jimmymcp02
ID: 24674964
Object ...Im for  feedback from the user.
 
Also it looks like the clean up script is pulling questions that are not even past 21 days without comments...
 
 
0
 

Author Comment

by:salliecookies
ID: 24870617
i'm working on the server now thanks
0
 

Author Comment

by:salliecookies
ID: 24877656
I went through each step and everything is fine.  The problem started when I had to repair group policy.  

Yesterday I removed sav from the client reinstalled found the server but wasn't a primary server.  tried to unlock the server group and it wasn't allowing me.  

At this point I'm going to reinstall all of the services on the server for sav.  
0
 

Author Closing Comment

by:salliecookies
ID: 31577450
I ended up reinstalling sav on the server.  the clients found the server right away and updated.  
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Change your password...do it now!. Probably the easiest point of access to your account is through guessing your password. If your password is guessable, do change it now. If not for your sake but for everyone else in your friends list. Remember …
If you thought ransomware was bad, think again! Doxware has the potential to be even more damaging.
Established in 1997, Technology Architects has become one of the most reputable technology solutions companies in the country. TA have been providing businesses with cost effective state-of-the-art solutions and unparalleled service that is designed…
Email security requires an ever evolving service that stays up to date with counter-evolving threats. The Email Laundry perform Research and Development to ensure their email security service evolves faster than cyber criminals. We apply our Threat…

743 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question