Solved

rus in exchange 2007

Posted on 2009-05-04
8
554 Views
Last Modified: 2012-05-06
in my company we use exchange 2007 server.I tried to setup unified messaging.I had started cd setup in order to apply unified server role in me exchange but in setup progress its stops with an error warning me that "Cannot Find recipients Service for my domain".i Tried to find in Search engines how to setup RUS but everybody says exchange 2007 dont use RUS any more..Can someone tell me how to solve my problem??
What are te step i must do,,,

Thanks in Advance.
0
Comment
Question by:salapatas
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 2
  • 2
8 Comments
 
LVL 17

Expert Comment

by:Suraj
ID: 24296088
Can you update the exact error which is been mentioned on the ExchangeSetupLog or attach the exchangesetuplog to look into suggest you the resolution.

Thanks,
x-sam
0
 

Author Comment

by:salapatas
ID: 24297680
I have attached the error in jpg picture
rus-error.jpg
0
 
LVL 24

Expert Comment

by:Rajith Enchiparambil
ID: 24299345
Do you still have Exchange 2003 server? Or, did you not remove the exchange 2003 boxes properly after migration?

Rajith.
0
Office 365 Training for Admins - 7 Day Trial

Learn how to provision tenants, synchronize on-premise Active Directory, implement Single Sign-On, customize Office deployment, and protect your organization with eDiscovery and DLP policies.  Only from Platform Scholar.

 
LVL 17

Expert Comment

by:Suraj
ID: 24299649
As per the error... it seems that you have an exchange 2003 server. whats the service pack on it. make sure it has Service pack 2 installed.
0
 

Author Comment

by:salapatas
ID: 24302000
thats the point..it has never been setuped in that machine exchange 2003 ....
0
 
LVL 24

Expert Comment

by:Rajith Enchiparambil
ID: 24302305
Are you saying that you never had exchange 2003 in your network?
0
 

Author Comment

by:salapatas
ID: 24302323
yes never..the machines are new the programs have been setuped for first time.....i am so confused...i have downloaded service pack 2 for 2003 and tried to run it..but nothing...incompatible.....i canot understand....
0
 

Accepted Solution

by:
salapatas earned 0 total points
ID: 24468274
nobody finally helped me
0

Featured Post

Revamp Your Training Process

Drastically shorten your training time with WalkMe's advanced online training solution that Guides your trainees to action.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This article aims to explain the working of CircularLogArchiver. This tool was designed to solve the buildup of log file in cases where systems do not support circular logging or where circular logging is not enabled
A couple of months ago we ran into an issue that necessitated re-creating our Edge Subscriptions. However, when we attempted to execute the command: New-EdgeSubscription -filename C:\NewEdgeSub_01.xml we received an error indicating that the LDAP seā€¦
To show how to generate a certificate request in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.:  First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Servers >> Certificatesā€¦
This video discusses moving either the default database or any database to a new volume.
Suggested Courses
Course of the Month7 days, 11 hours left to enroll

632 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question