• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 580
  • Last Modified:

UC520 VPN Problems

I have a cisco uc520 and 871 that i use to connect to. When i add the remote connection to the 871 and test i get the tunnel status as down. From the uc520 if i type show crypto isakmp sa it shows the remote ip and the state is AG_INIT_EXCH. Im not very expierenced in debuggin this. I tried creating a new vpn pool and that didnt work either. I assume that the firewall would add any rules automatically since its hosting.  Would i need to add nat rules? how could i debug this further. The 871 gives me nothing.
0
v46n
Asked:
v46n
1 Solution
 
MikeKaneCommented:
From what I could gather from the description, it sounds like the firewall side does not have a complete config.    Your assumption is not correct, the firewalls will not automatically update any rules, that would be a huge security hole.     Are you the firewall admin?   Can you provide the debug logs showing the connection attempt?
0
 
v46nAuthor Commented:
i contacted cisco tac and the vpn is resetup and tunnel works now. there was a problem on the host side.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

What Kind of Coding Program is Right for You?

There are many ways to learn to code these days. From coding bootcamps like Flatiron School to online courses to totally free beginner resources. The best way to learn to code depends on many factors, but the most important one is you. See what course is best for you.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now