Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 234
  • Last Modified:

Internet Explorer

I am running SBS 2003 with the most recent updates.  Downloaded an update last night, rebooted this morning and upon startup my server has been setting up personalized settings for about 30 minutues now.  Any suggestions?
0
calwood28
Asked:
calwood28
  • 3
  • 2
1 Solution
 
zelron22Commented:
Reboot it again, either through RDP if you can log in that way, or via remote shutdown.
0
 
calwood28Author Commented:
Neither of those work.  Extremely slow.  I noticed ie4uinit.exe is running on the server.  Is Internet Explorer corrupt?
0
 
calwood28Author Commented:
I was able to reboot and then log on using Remote Desktop Connection.  I received a message that Windows has not been registered on my server.  It has been registered since the day it was setup.  I went ahead and registered it and it seems fine now.  Is this something new in the update that I ran?  
0
 
zelron22Commented:
Could be.  Any other changes, like upgrading memory/cpu/hard drives?
0
 
calwood28Author Commented:
No other changes except for the updates.  Spyware Doctor picked up (2) infections over the past weekend.  I'll keep my eyes on it.  Thanks for your help.
0

Featured Post

[Webinar] Cloud and Mobile-First Strategy

Maybe you’ve fully adopted the cloud since the beginning. Or maybe you started with on-prem resources but are pursuing a “cloud and mobile first” strategy. Getting to that end state has its challenges. Discover how to build out a 100% cloud and mobile IT strategy in this webinar.

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now