AntiGen Spamcure Does not Update.

Good day,
I am running Antigen fot SMTP Version: 9.1.1097 Service Pack: 1 on SBS 2003 and I have a problem that is recurring. This problem happens now and then and i have never found the source of it..

The SpamCure Engine stops updating and after 2 days, i am buried with spam. I tried many things to fix the problem, but i always end up rebooting my server to fix it. when i try to manually update, the button stay gray meaning i pressed it, but noting downloads.

I have tried to disable Antigen in the settings, then stopped all services  : AntiGenService AntigenMonitor and Starengine. I rstarted the services ans re-enabled antigen and i still have the problem.

i have also tried to move the spamcure folder and restart all antigen services, but i had an error when launching the spamcure  update all updates history was gone) so i put the spamcure folder back at its place.  I tried to restart SMTP service as well, but i have a timeout "It does not stop in a timely fashion".

Any help would be much apreciated.


I joined a screenshot.. As you will see, the update button status is changed (i pressed it) but no download bar appears, i have no error in the event viewer, and it says "Operation  completed successfully at the bottom. This is clearly a lie. N o updates are occuring.



anti2.png
LVL 2
maxalarieAsked:
Who is Participating?
 
maxalarieAuthor Commented:
The problem is now fixed.   Strangely it seems it fixed itself..  
I restarted Antigen Services, then the SMTP service.  it worked 5 hours later?    i have no clue, but now it works. I am starting to think it was a dns/resolving issue.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.