acornis home on windows 7

Is anyone aware if acronis home 2009 works on windows 7?
midITAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
midITConnect With a Mentor Author Commented:
Thanks for the info but i decided to take the risk anyway and install the rc, i probably should of mentioned which rc i was planning on installing because build 7100 does allow acronis 2009 to install.  Although im having a little trouble mounting the image.
0
 
tenaj-207Commented:
No it's not.  I just downloaded the latest version of Acronis Home 2009 trial version from their website and it didn't work for me.  Also looking on line it doesn't look like they've made it compatible yet.
http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=228100
0
 
tenaj-207Commented:
This is the event log error that it gave.
Log Name:      Application
Source:        Application Error
Date:          5/9/2009 10:54:18 PM
Event ID:      1000
Task Category: (100)
Level:         Error
Keywords:      Classic
User:          N/A
Computer:      Win7.vflaw.local
Description:
Faulting application name: TrueImage2009_d_en.exe, version: 12.0.0.9709, time stamp: 0x49764c31
Faulting module name: TrueImage2009_d_en.exe, version: 12.0.0.9709, time stamp: 0x49764c31
Exception code: 0x40000015
Fault offset: 0x000aaa56
Faulting process id: 0xc20
Faulting application start time: 0x01c9d133c20993e6
Faulting application path: C:\Users\Username\Documents\Downloads\TrueImage2009_d_en.exe
Faulting module path: C:\Users\Username\Documents\Downloads\TrueImage2009_d_en.exe
Report Id: ffc43864-3d26-11de-a4db-001c232f3a6d
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
  <System>
    <Provider Name="Application Error" />
    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>100</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2009-05-10T05:54:18.000000000Z" />
    <EventRecordID>387</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>mycomputer.mydomain.local</Computer>
    <Security />
  </System>
  <EventData>
    <Data>TrueImage2009_d_en.exe</Data>
    <Data>12.0.0.9709</Data>
    <Data>49764c31</Data>
    <Data>TrueImage2009_d_en.exe</Data>
    <Data>12.0.0.9709</Data>
    <Data>49764c31</Data>
    <Data>40000015</Data>
    <Data>000aaa56</Data>
    <Data>c20</Data>
    <Data>01c9d133c20993e6</Data>
    <Data>C:\Users\Username\Documents\Downloads\TrueImage2009_d_en.exe</Data>
    <Data>C:\Users\Username\Documents\Downloads\TrueImage2009_d_en.exe</Data>
    <Data>ffc43864-3d26-11de-a4db-001c232f3a6d</Data>
  </EventData>
</Event>

Open in new window

0
 
tenaj-207Commented:
More likely it's because I'm running the 64bit version. Glad it's working for you.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.