"550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found" with good address

Hello,

First thanks for yours help.

I have a server with 2k3 and exchange server 2k7.

When a try to send a mail to a good address in a specific domain (only in this area) a have a bad result.

Informations de diagnostic pour les administrateurs :

Serveur de génération : Vittel.mite.local

Frederic.B@domain.com
#550 5.1.1 RESOLVER.ADR.RecipNotFound; not found ##

En-têtes de message d'origine :

Received: from Vittel.mite.local ([10.32.250.7]) by Vittel.mite.local
 ([10.32.250.7]) with mapi; Tue, 12 May 2009 14:20:52 +0200
Content-Type: application/ms-tnef; name="winmail.dat"
Content-Transfer-Encoding: binary
From: "jde -" <jde@exemple.be>
To: B Frederic <Frederic.B@domain.com>
Date: Tue, 12 May 2009 14:20:50 +0200
Subject: RE: test
Thread-Topic: test
Thread-Index: AcnInr+ZVQqZS2iuR12F2AjEJmoi6AABj1OgAACHA1AABb0JoAKPgVlg
Message-ID: <DAEC894696623E4BAC40F290A4683BC343CA827EEC@Vittel.mite.local>
References: <EFC25FAFA155C949952D894D0CC89ED102962E4E@MAILSRVR1.int-domain.com>
In-Reply-To: <EFC25FAFA155C949952D894D0CC89ED102962E4E@MAILSRVR1.int-domain.com>
Accept-Language: fr-FR, fr-BE
Content-Language: fr-FR
X-MS-Has-Attach: yes
X-MS-TNEF-Correlator: <DAEC894696623E4BAC40F290A4683BC343CA827EEC@Vittel.mite.local>
MIME-Version: 1.0

a try to put the domain in the accpeted Domains but nothing
i try to creat another send connector to the specific domain but not

I don't know what's the problem.

Thanks for your answers
pellpierAsked:
Who is Participating?
 
Rajith EnchiparambilConnect With a Mentor Office 365 & Exchange ArchitectCommented:
You say "I try to put the domain in the accpeted Domains but nothing"""

What have you done? Have you confiured this problematic domain as Authoritative in Accepted Domains? If so, that has to be removed. Is this domain in another AD forest within your organization, like your sister company? If so, change the domain as "Internal Relay" in Accepted domains.

You haven't answered my same question above. Please answer in order to help you further.
0
 
Rajith EnchiparambilOffice 365 & Exchange ArchitectCommented:
If it is an external domain that you are sending it to (like hotmail, other company etc), that domain should not be listed in Accepted Domains. Delete it right away.

5.1.1 just says that there is no user in that domain with that email address. Make sure the address hasn't been changed at the other end, that you are not using autocomplete in outlook to pick the address.
0
 
pellpierAuthor Commented:
Ok, but I receive many emails of this domain and when I try to reply, directly exchange sends me this error. while the person has just sent me an email.
It seems that the mail doesn't even attempt to get out and exchange blocks directly.

All persons of this company is problematic.
0
 
pellpierAuthor Commented:
Ok now it's ok a change to "Internal Relay" in accepted domain and now it's work

0
 
pellpierAuthor Commented:
Thanks
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.