Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 322
  • Last Modified:

Simple Machines Forum - Logging In Issue

Hi,

I have an issue with my problem.  The forum was running smoothly but yesterday I started getting an error when trying to login.   Below is the error im getting:

ERROR
The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL

The following error was encountered:

Zero Sized Reply
Squid did not receive any data for this request.

Your cache administrator is webmaster.



--------------------------------------------------------------------------------

Generated Wed, 13 May 2009 11:54:01 GMT by demil1.byetcluster.com (Lusca/LUSCA_1.0)


You can check out the forum here: http://tinyurl.com/qd6ka5

Even if you try to login using false credentials, you will still get access to the error.  I havent changed any files or scripts.. At first I thought there is an issue with my free hosting however when contacting them they said they have no problems from their end.

Can anyone help please??
0
alleon
Asked:
alleon
  • 5
  • 3
2 Solutions
 
Kerem ERSOYPresidentCommented:
Hi,

IT is perfectly normal for me. It even rejects me when I input false credentials. In fact this type of proxy is generally located before your internet router. So I guess the problem is not the Forum but with your own internet access.

What kind of solution you use with Squid? Is it a package like DansGuardian? Or does it come with a firewall solution like IPCop?

If so did you modify anything with your configuration console or command line lately such as content size limitations etc?

0
 
alleonAuthor Commented:
Hi,

Thanks for your reply.  I am not aware of this as im not that much into network plus im connected to a public network.

I have even tried to use proxy sites however once I press the login button I get a page cannot be displayed error...

Any other help or hints?
0
 
Kerem ERSOYPresidentCommented:
As I told you. Your site works perfectly well. What does not work is your proxy server located before your internet connection. Even if you use proxy servers they will be hitting your proxy server again. What you could to avoid your proxy would be using an external SOCKS server. other than that all your requests will be stopped by your broken web server.
0
VIDEO: THE CONCERTO CLOUD FOR HEALTHCARE

Modern healthcare requires a modern cloud. View this brief video to understand how the Concerto Cloud for Healthcare can help your organization.

 
Kerem ERSOYPresidentCommented:
broken web proxy not web server. Sorry.
0
 
alleonAuthor Commented:
Just checked from the database, this is the error im getting:

8: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: ps_files_cleanup_dir: opendir(/php_sessions) failed: Permission denied (13)<br />/home/vol8/1free.ws/freew_3271247/htdocs/forum/Sources/Load.php<br />1950
0
 
Kerem ERSOYPresidentCommented:
Yeah but then lets identify the probelms:
- You have a problem with your squid web proxy.
- Your site is having problems with php :)

For the first you need to get help from an administrator.
For the second it seems that there's an permission error in your /php_sessions directory. It must be probably be owned by por Web Server instance.  
0
 
Kerem ERSOYPresidentCommented:
Yeah but then lets identify the probelms:
- You have a problem with your squid web proxy.
- Your site is having problems with php :)

For the first you need to get help from an administrator.
For the second it seems that there's an permission error in your /php_sessions directory. It must be probably be owned by yourWeb Server instance.  
0
 
Carlos DiazTraining Program ManagerCommented:
concur...login errors on the site do not exist for everyone.  there may be a websquid proxy on your network disrupting your machine from logging in properly, but the site itself is fine.  if you are unaware of a proxy server, check your web browser settings for proxy configuration.  if you are on a managed machine, you may not be able to control proxy settings, and would have to work this out with system administrators.  if you are on a managed network, you may not even have proxy setting set on your machine, and still have a proxy issue to work out with your network administrators.
0
 
alleonAuthor Commented:
Excellent observations though the problem wasn't this.  There was some kind of issue from the hosting company.
0

Featured Post

Visualize your virtual and backup environments

Create well-organized and polished visualizations of your virtual and backup environments when planning VMware vSphere, Microsoft Hyper-V or Veeam deployments. It helps you to gain better visibility and valuable business insights.

  • 5
  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now