Solved

IIS services not working after Filemaker Server 10 install urgent problem

Posted on 2009-05-13
6
635 Views
Last Modified: 2012-06-27
After a Filemaker Server 10 install all IIS Services are screwed up. No email, no web pages. How can I remove the IIS changes that Filemaker made.

Very Urgent that I get this sorted.

Thank you!
0
Comment
Question by:hudson15
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
  • 2
6 Comments
 

Author Comment

by:hudson15
ID: 24379123
The problem seems to be the ISAPI_Redirect.dll it is not compatible and stopping IIS from working. How do I stop this file referencing in IIS or how do I remove all IIS files installed by filemaker

Help please! Need to resolve immediately. No email and no website!

0
 
LVL 13

Expert Comment

by:Praveen DM
ID: 24380652
Do you want Filemaker Server 10 to run in that server or are you ready to rwemove it from server aswell ?
0
 
LVL 13

Expert Comment

by:Praveen DM
ID: 24380661
1. Only PHP sites are down or all sites asp..asp.net ..html sites are also down ?
2. What mails are not passing through.. Cdonts and Cdosys mails ?
0
Optimize your web performance

What's in the eBook?
- Full list of reasons for poor performance
- Ultimate measures to speed things up
- Primary web monitoring types
- KPIs you should be monitoring in order to increase your ROI

 

Author Comment

by:hudson15
ID: 24382749
Hi there

Thank you for your comments. I managed to resolve the issue. Problem was with IIS, viewed the log and it showed a conflict with Exchange and Filemaker. I removed the offending dll file and all returned to normal. I am now using a Windows Server Specialist to resolve the conflict so we can run Filemaker.

0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
BearRiver earned 500 total points
ID: 24385895
This reminds me of a  similar issue we had when we upgraded to FM 10 Server Advanced on our server that also hosts our website.
After we upgraded, we found that the main section of our website was ok, but all of the secure areas of our site (https) no longer worked. It turned out we had to reinstall the SSL certificate on our server after the FM10 Server upgrade and all was back to normal.
If you use a SSL certificate for your site you might want to check it.
0
 

Author Closing Comment

by:hudson15
ID: 31581197
Thank you so much! Have reinstalled SSL certificates and now all is perfect.
0

Featured Post

Independent Software Vendors: We Want Your Opinion

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Today I came across an interesting issue that had me pulling my hair out.  I was troubleshooting a new internal web site which uses integrated security instead of anonymous.  When browsing the site from my laptop, I was able to access it with no iss…
Pop up windows can be a useful feature of any Filemaker database.  Though best used sparingly, they can be employed in a multitude of different ways, for example;  as a splash screen at login, during scripted processes to control user input, as pick…
In this video, viewers are given an introduction to using the Windows 10 Snipping Tool, how to quickly locate it when it's needed and also how make it always available with a single click of a mouse button, by pinning it to the Desktop Task Bar. Int…
NetCrunch network monitor is a highly extensive platform for network monitoring and alert generation. In this video you'll see a live demo of NetCrunch with most notable features explained in a walk-through manner. You'll also get to know the philos…

617 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question