• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 699
  • Last Modified:

Hyperlinks are not working in OWA.

When a link is clicked in an email, the Exchange server name is placed in front of the link and so a "Page Cannot Be Found" message appears. Is there a way to fix this?
Thanks in advance.
0
colinmbyrne
Asked:
colinmbyrne
  • 2
1 Solution
 
yoogi88Commented:
You can use the SetHostName to modify the OWA external link.
http://support.microsoft.com/kb/834141
0
 
tbsgadiCommented:
Have a look at the following:

http://outlook-tips.net/archives/2005/20050908.htm


Gary
0
 
colinmbyrneAuthor Commented:
Thanks to both of you for the suggestions but they don't address the problem that I am having. The issue is that when I (or anyone) access Outlook Web Access from a browser on any computer and click on a link that is embedded in an email, the name of the Exhange mail server is placed in front of the link. As an example, I clicked on the link for http://expression.microsoft.com/education and in the address bar of the window that opened the follwing appeared:
http://mail.blindbrook.org/exchweb/bin/redir.asp?URL=http://expression.microsoft.com/education
Any thoughts?
0
 
colinmbyrneAuthor Commented:
Thanks for trying to help. I found my answer on another post on this site.
0

Featured Post

Free learning courses: Active Directory Deep Dive

Get a firm grasp on your IT environment when you learn Active Directory best practices with Veeam! Watch all, or choose any amount, of this three-part webinar series to improve your skills. From the basics to virtualization and backup, we got you covered.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now