[Okta Webinar] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 912
  • Last Modified:

IE8 Deployment via GPO

Hello,

I have downloaded the IEAK8 to customize Internet Explorer 8, and i have the MSI file that i can use to deploy Internet Explorer 8 using GPO. I have created the Group policy, but it's not working.
My question is what am i doing wrong! as i have used the group policy as Assing Mode and in the machine configuration, and i have added the Machines that i want the GPO to affect, but still it's not working.
can any one guide me throgh the steps so that i'll see what i have done wrong for it not to work!

PS: I want this policy to affect Only Client Computers using Windows XP ( sp2/sp3)
      and I am using Windows server 2003 R2 SP2 to deploy.

Regards
0
stalliondz
Asked:
stalliondz
1 Solution
 
speshalystCommented:
0
 
stalliondzAuthor Commented:
Not really, as i went through that document and read it all and i had every thing done correctly as it's mentioned in that document, but i managed to solve the problem by doing NOTHING,, i guess it just needed some time (more then 6 hours) for the GPO to work.

Thx anyways
0
 
TG_TechCommented:
I have run into the same situation with other .msi packages.

I have forced a GP update at the client level ...

Start > Run > gpupdate  /force

It has helped speed the GP Update - reducing GPO testing time ; )

Try it out next time - hope you find it useful.
0

Featured Post

Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now