• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 351
  • Last Modified:

SCE software package deploys to wrong clients

New SCE 07 SP1 server. Has been working well so far with one exception. I have a group in SCE for an Office 2007 package deployment. The software has deployed to the clients in that group, but it has also deployed to some random clients which are NOT in that group. Can't find any reason why. Checked the "software deployment status" for those clients and SCE states they do not have Office 07 applied, but they do. Any ideas?
0
NZulli
Asked:
NZulli
  • 2
  • 2
1 Solution
 
Adam LeinssCommented:
Assuming that SCE does reporting like SCCM 2007, check the reporting for a report called "Computers that may share the same SMS Unique ID' and run that.
0
 
NZulliAuthor Commented:
Unfortunately as far as I can see, that report does not exist. SCE has reports listed by category. That report is not listed under any of the categories.
0
 
Adam LeinssCommented:
Sorry, my knowledge only goes as far as SCCM, maybe someone else can offer some suggestions...
0
 
NZulliAuthor Commented:
This was never resolved, but I have to close this in order to open another question.  Thanks EE!
0

Featured Post

How to Use the Help Bell

Need to boost the visibility of your question for solutions? Use the Experts Exchange Help Bell to confirm priority levels and contact subject-matter experts for question attention.  Check out this how-to article for more information.

  • 2
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now