"Domain Is Not Availalbe" After setting up VPN

I just set up a VPN between two Netgear Prosafe VPN devices and I can ping machines on either side, but on the remote machine the domain is not available.

Is there a port I need to forward on the remote side?
Nathaniel_ScrivNETAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

dave4dlCommented:
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Nathaniel_ScrivNETAuthor Commented:
Nice! Opening port 139 did the trick. Thanks!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Routers

From novice to tech pro — start learning today.