iPhone Exchange account created but no mail received

Hi all,
I have a strange issue with iPhone (3G) account for one of my users.
When he configures his exchange account it's being saved correctly but when he tries to read email it says that there was no connection to the server and even his folder tree is not being retreived. I have about 50 other users that work just fine.
Also an account of a different user works just fine of his iPhone.
His iPhone language is French but I have other French users that work just fine and changing the interface to English did not solve the problem.
Also, OMS access works fine for him with his user.
Any suggestions?

Thanks
gilsolutionsAsked:
Who is Participating?
 
gilsolutionsConnect With a Mentor Author Commented:
Solved.
I ended up moving all his emails from the inbox and re-copying them after sync works.

Thanks all
0
 
JohnGerhardtCommented:
Can you try:
  • The active sync test on www.testexchangeconnectivity.com with the faulting accounts creditionals.
  • Comfirm that they can access OWA
  • confirm that OWA is enabled on the user account in the AD
Probably in the reverse order...!
Thanks,
0
 
gilsolutionsAuthor Commented:
Thanks for you comment!
OWA works
OMA works
connectivity test shows all is good...
Any idea?

5-28-2009-1-48-01-PM.png
0
Problems using Powershell and Active Directory?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

 
JohnGerhardtCommented:
Ok great, that rules that out then..! Next step would have to be a restore of the phone and confirm that the iPhone is on the latest firmware.
We have prooved that there is nothing wrong with the account therefore it must be the phone..
0
 
gilsolutionsAuthor Commented:
Hi,
The phone is brand new.
We also wiped it and it didn't help
Any ideas will be appreciated.

Thanks
0
 
JohnGerhardtCommented:
Thinking..! As at the moment I am at a loss...  
0
 
gilsolutionsAuthor Commented:
Let me know if you can think of something
Thanks
0
 
NightOpsCommented:
Same issue.  I ended up reverting to just using it for Calendar/Contact Sync, and used IMAP for mail.

Are you using Google Apps for email/contact/calendar by any chance?
0
 
NightOpsCommented:
Also, can your user see their sync'd calendar/contacts just fine?
0
 
gilsolutionsAuthor Commented:
Nothing appears...
Even if I enabled only one item (mail, calendar or contacts) nothing appears.
The funny thing is that the user can send emails from his exchange account...
Any ideas?
Thanks
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.