?
Solved

Blackberry Error forwarding and replying with Attachments

Posted on 2009-06-27
5
Medium Priority
?
607 Views
Last Modified: 2012-05-07
I am having issues with 4 Blackberry's that were working fine but now I am getting errors only when replying and forwarding emails with attachments.  Receiving and sending emails are no problem.  We are using BIS to SBS 2003 Server. Messages have Red X and error message is always "Message included an invalid address".  All 4 Blackberry's are different models and some are on Verizon and others on Sprint network.  Any help would be great!
0
Comment
Question by:waytron
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
5 Comments
 
LVL 5

Expert Comment

by:jmarti80
ID: 24728457
Make sure that the Blackberry Attachment Service is running on the Blackberry Enterprise Server.
0
 
LVL 1

Author Comment

by:waytron
ID: 24728515
I do not have Blackberry Enterprise Server.
0
 
LVL 1

Author Comment

by:waytron
ID: 24779610
Ok, Sorry.  I have been away for a few days.  Thanks for the link -jonny-:.  Many of the fixes listed here are related to those users running Blackberry Enterprise Server. However, I did go through all of the suggestions just to double check.
I have created a brand new mail account on our server so as to make sure it is clean and setup my own blackberry Storm to access it and I still get the same problem as all the other users.  I have called and talked to Verizon (my own carrier) and they claim it has to be something wrong with our server.  The only thing I can think of is some issue with Message Labs.  All of our Exchange Email is filtered by Message Labs.   I have sent them a email but have not heard back as yet.  It seems that when I send emails from any computer or OWA , they all include the Message labs footnote in the email.  However when I send a message from one of the Blackberries no footer???????
 
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
waytron earned 0 total points
ID: 24998546
Well, I have pretty much exhausted all possibilities and have decided to give up and host our email outside with someone that offers BES.  Thanks for your help
0

Featured Post

On Demand Webinar: Networking for the Cloud Era

Ready to improve network connectivity? Watch this webinar to learn how SD-WANs and a one-click instant connect tool can boost provisions, deployment, and management of your cloud connection.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Having now spent 3 months on the iPhone, I am at a loss as to how anyone would choose this device for business use. After many years using Blackberry phones (several 7xxx models and, until recently, an 8100 Pearl) I have reluctantly had to switch to…
The new PlayBook may not be the hottest selling tablet out there and may not be breaking much in the way of new ground but, for the committed BlackBerry users, it allows them to keep pace with a fast-moving industry. Much of the interface is familia…
Michael from AdRem Software explains how to view the most utilized and worst performing nodes in your network, by accessing the Top Charts view in NetCrunch network monitor (https://www.adremsoft.com/). Top Charts is a view in which you can set seve…
Sometimes it takes a new vantage point, apart from our everyday security practices, to truly see our Active Directory (AD) vulnerabilities. We get used to implementing the same techniques and checking the same areas for a breach. This pattern can re…
Suggested Courses

762 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question