In VMware Virtual Centre 1.4.1 - When I performed Vmotion of a virtual server I am getting the below pasted error. Please check the attachment.

In VMware Virtual Centre 1.4.1 - When I performed Vmotion of a virtual server I am getting the below pasted error. Please check the attachment. But when I check the MUI the virtual server got vmotioned to another esx server but when I check Virtual centre it is showing as 95%. This problem is there from 48 hours.
Vmotion.bmp
pavansiva29Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

marine7275Commented:
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
ryder0707Commented:
if u can confirm it has completed migration then safe to ignore
restarting vc services should work
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
VMware

From novice to tech pro — start learning today.