IE Enhanced security prompting when not installed

I see there are a small number of other users with this problem also in a terminal server environment. Basically terminal server users are now being prompted with the IE enhanced security blocked site screen even though it isnt installed. this started happening after I updated the server for the latest updates including IE 8. the server is fully updated 2003 standard. Obviously enhanced security makes the internet virtually unuseable and prevents Java and all sorts from working. does any one know the fix for this. Please dont answer with anything like add sites to trusted sites (nor via group policy) and I dont want to recreate every profile. theyve been using it for several years without being prompted with this crap and I just want it to stop blocking internet use.

Picture1.png
Picture2.png
duncaninnzAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

jmarti80Commented:
Have you already tried to Re-Install IE Enhanced Security and then uninstall on server? I think it's worth a shot to reset.
0
duncaninnzAuthor Commented:
I'll give it a go toninght when all users are off but the other postings in EE seem to have already tried that. Will let you know.
0
jmarti80Commented:
Check this out as well:  

http://support.microsoft.com/kb/933991

Item #3 in Particular
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
duncaninnzAuthor Commented:
Sorry for the delay but yes that sorted it. In fact I found that by just resetting ie to defaults for each user solved it. Thanks for your help.
0
cbdrako99Commented:
October 2009-
jmarti80 solution worked great for me! Item 3, just like he said. WIN!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Web Browsers

From novice to tech pro — start learning today.