Solved

Unable to play online videos

Posted on 2009-07-01
11
443 Views
Last Modified: 2013-12-08
Unable to play online videos  in Youtube using IE and tried flashplayer but not worked.
0
Comment
Question by:Dommnic
  • 6
  • 3
  • 2
11 Comments
 
LVL 7

Expert Comment

by:myhc
ID: 24752384
Can you use Metacafe.com ??
0
 

Author Comment

by:Dommnic
ID: 24752401
yes I tried but not able to play any online videos.
0
 
LVL 7

Expert Comment

by:myhc
ID: 24752405
I would download and reinstall flash player 10
0
Gigs: Get Your Project Delivered by an Expert

Select from freelancers specializing in everything from database administration to programming, who have proven themselves as experts in their field. Hire the best, collaborate easily, pay securely and get projects done right.

 

Author Comment

by:Dommnic
ID: 24752408
As I said earlier I already tried adobe flash playre 10 but not worked m using windows vista 64 bit.
0
 
LVL 7

Expert Comment

by:myhc
ID: 24752417
shame on you!

Have you ever been able to view online video's?

If so you can reset IE default setting and plugins and try again.
0
 

Author Comment

by:Dommnic
ID: 24752432
yes I was able to play it yesterday tried ie reset and also tried another browser but not able to play videos

0
 
LVL 7

Expert Comment

by:QEMS2
ID: 24754445
Dude had issues with this for ages on vista 64 bit.
I did this and it now works:
1 - uninstall flash player with adobes tool
http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html
2- reboot
3 - re install flash player 10 and plugin if needed.

Then should work
0
 

Accepted Solution

by:
Dommnic earned 0 total points
ID: 24760370
Thanks QEMS2

for your help but my issue got resolved by trying

Right-click C:\Windows\System32\Macromed\Flash\FlashUtil9d.exe
The letter changes with each Flash version, so may be "FlashUtilb.exe" or "FlashUtile.exe"
Select "Run as Administrator"
Follow the steps to complete the Flash Player installation
Restart  computer


http://kb2.adobe.com/cps/191/tn_19166.html.

Thanks all

0
 
LVL 7

Expert Comment

by:QEMS2
ID: 24761115
cool, glad you got it resolved, I tried that in the past but it didnt work for me.
0
 

Author Comment

by:Dommnic
ID: 24800292
Resolved by me
0
 

Author Comment

by:Dommnic
ID: 24800295
Resolved
0

Featured Post

Live: Real-Time Solutions, Start Here

Receive instant 1:1 support from technology experts, using our real-time conversation and whiteboard interface. Your first 5 minutes are always free.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

I annotated my article on ransomware somewhat extensively, but I keep adding new references and wanted to put a link to the reference library.  Despite all the reference tools I have on hand, it was not easy to find a way to do this easily. I finall…
#Citrix #Internet Explorer #Enterprise Mode #IE 11 #IE 8
Google currently has a new report that is in beta and coming soon to Webmaster Tool accounts. This Micro Tutorial will highlight new features for Google Webmaster Tools.
Shows how to create a shortcut to site-search Experts Exchange using Google in the Chrome browser. This eliminates the need to type out site:experts-exchange.com whenever you want to search the site. Launch the Search Engine Menu: In chrome, via you…

785 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question