• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1265
  • Last Modified:

Awstats with plesk

I have windows 2003 server as well as the windows 2008 server with plesk 8.6. Awstats works fine on every domain expect one in 2003 and few on 2008.

The one which is on 2003 shows the awstats index.html page as 0 bytes. I have tried C:\Program Files\Parallels\Plesk\admin\bin>statistics --http-traffic --process-domains=domain.com --verbose but no succes. I have tried disabling enabling the awstats from plesk but no luck.

Then one which is on windows 2008 was last updated on 12th June and it is not getting updated. I have tried manual update from the above command but no luck.

Any suggestion will be appriciated.
  • 3
1 Solution
Sam PanwarSr. Server AdministratorCommented:

the log files format of that website is perfect ? the log format should be same as config file of the Awstats which will define in the Awstats folder.

Please also check that the permission on the domain log files is properly assigned.

dristitechAuthor Commented:
file format is perfect, same goes with permission
dristitechAuthor Commented:
anyway to recreate the awstats
dristitechAuthor Commented:
any way it was the problem with statistics.exe and WebStatistics.dll. I have downloaded the both files and it started working

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Easily Design & Build Your Next Website

Squarespace’s all-in-one platform gives you everything you need to express yourself creatively online, whether it is with a domain, website, or online store. Get started with your free trial today, and when ready, take 10% off your first purchase with offer code 'EXPERTS'.

  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now