• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 488
  • Last Modified:

Blackberry BES can't send after domain admin pw change


New to BES. We have Exchange 2003 and a BES Manager 4.1. We changed the domain admin password and nowe users are not receiving emails to their Balcberries. Can anyone point me to where I need to update the password on the BES?

  • 2
1 Solution
Alan HardistyCo-OwnerCommented:
If you installed BES using the domain admins username and password, you will have to change the password for each of the services for BES.
Click on Start, Run, (type) services.msc (enter)
Check the Blackberry services and the Log On As username.  If they are set to Administrator, double click each service and click on the Log On tab and change the password.
Do this for all Blackberry services first, then try starting the services.
akus1Author Commented:
Thank you Alan - that was it! Neglected to mention we had changed the besadmin pw too and those besadmin services needed to be updated as you described. All is well again :)
Alan HardistyCo-OwnerCommented:
No worries - it had to be something password related and that was the likeliest option.
Thanks for the points - glad you are up and running again.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now