We help IT Professionals succeed at work.

Certain user cannot login to OWA

Medium Priority
442 Views
Last Modified: 2012-05-07
Hello,

I have an MS Exchange 2003 server that I have been running OWA without incident on for quite a while.  I just ran into an issue with only one user not being able to login to OWA.  The user tries to login using their credentials and they get the following message in IE:

The website declined  to show this webpage
HTTP 403

Most likely causes:
    This website requires you to log in.

I have tested other users that are in the same OU and have the same permissions and they are working fine its just this one user that gets this message.

I have done some searching on this issue but it seems most of the help is targeted at people that have multiple users that cannot login.

Any Ideas?

Thanks,

Jake
Comment
Watch Question

Unlock this solution and get a sample of our free trial.
(No credit card required)
UNLOCK SOLUTION

Author

Commented:
Hahaha.  Wow feeling stupid on that one.  I have no idea how that got disabled as I would have been the one to do that and I know this user has used that feature before.  That was definitly it.  I was convinced it had to be something much more complicated.  Thanks for the help!  
Unlock the solution to this question.
Thanks for using Experts Exchange.

Please provide your email to receive a sample view!

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.