Adaptec Not Showing BIOS and LEDs are on

Just got an Adaptec 2405. Installed and connected 2 SATA drive with the included cable. The cards BIOS does not show when i boot the machine, and is not detected in Windows. In addition the card has 8 Red LEDs on which are steady. What is going on?
PowerhousecomputingAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

rindiCommented:
Try it in another slot. If that doesn't help, it is either not compatible with your mainboard, or it is broken.
0
PowerhousecomputingAuthor Commented:
Solved. I experimented with the motherboard bios. I had to tell the motherboard i was using DUAL graphics card, even though it is a controller card and not a graphic card. The 8 red lights now do a cool nightrider patern.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage

From novice to tech pro — start learning today.