• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 2046
  • Last Modified:

No EdgeSync Credentials found in Active Directory for Edge Transport server role computer

No EdgeSync credentials were found in Active Directory for Edge Transport server role. This occurs when the tolls is unable to retrieve one or more values for the "msExchEdgeSyncCredential" attribute on the server object in Active Directory.

I have successfully ran the 'Start-EdgeSynchronization' from my hub server yet when I run the 'test-edgesynchronization' it fails.
1 Solution
check port  50636 from hub transport to edge and check if edge server is pingeable with DNS name.

if everything is ok,still u ge this error.do a edge subscription again.
BoydMoonAuthor Commented:
All ports are open, ping is successful via DNS name ... repeated Edge subscription still fails test.

Update: Running Powershell under the domain Admin when testing Edge-Subscription returns success, running PowerShell under local admin fails.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now